Dank jullie wel!!
Blijf op de hoogte en volg Tamara
04 Oktober 2005 | Nepal, Kathmandu
Ik wil iedereen graag bedanken die mij geholpen hebben met het opzetten van het spalkenproject in het revalidatiecentrum.
Mijn ouders hebben heel wat spalkmateriaal gekocht en nemen dat mee naar nepal. Spalkmateriaal is behoorlijk prijzig om aan te schaffen en in Nepal niet verkrijgbaar. In het centrum zijn ze er ontzettend blij mee. En ook zij willen jullie bedanken.
Voor degene die het misschien vergeten zijn en alsnog wat geld willen storten, kunnen mijn plan lezen op mijn site onder AKTIE NEPAL.
Nogmaals hartelijk dank voor jullie hulp!!! Ik kijk erg naar de komst van mijn ouders en al het materiaal uit en om de spullen te geven aan een fantastisch centrum.
X Tamara
04 Oktober 2005 - 14:33
Stefanie:
Hoi Tamaar,
gelukkig hebben je ouders wat spalkmateriaal kunnen kopen van het geld. we hopen dan natuurlijk dat er veel mensen mee geholpen kunnen worden!
heb je m'n mailtje nog ontvangen?
ik zit op school en moet weer naar de les :s dus ik moet helaas weer verder. veel plezier alsvast voor wanneer je ouders komen!
Kus Steef -
04 Oktober 2005 - 14:37
Roos:
je krijgt nog een lik van Roos die was ze vergeten :D ! Kus -
05 Oktober 2005 - 08:28
Willy:
Hoi Tamara, wat een tijd beleef jij in Nepal! Je draagt dat je leven mee in die geweldige rugzak en niemand kan dit meer van jou afpakken. Ik heb net Els nog gesproken en jouw ouders zien geweldig naar deze reis uit. Zeker op mee te maken wat jij (jullie) daar op poten hebben gezet. Geweldig!!
Liefs Willy en een fijne tijd met jouw ouders, zij kunnen trots op jou zijn. -
06 Oktober 2005 - 13:10
Carolien:
Hoi Tamara,
De laatste werkdagen voor jou, dat zal ook wel vreemd zijn. Dan straks het afscheid.... Je ouders vandaag nog gesproken, je moeder begint al zenuwachtig te worden, niet voor het vliegen maar gewoon van de spanning wat ze allemaal mee gaat maken. Fijn dat zij straks kunnen zien hoe jij daar gewoond en gewerkt hebt, weten ze tenminste waar je over praat. Ik denk wel dat je veel kunt doen met het materiaal wat zijmeenemen, ziet er mooi uit.Ik kan er niets mee, maar heb jouw voorbeeld gezien wat je destijds op school hebt gemaakt. Ook de pot lijm gaat mee in de koffer. Lijkt me geweldig om de mensen daar jouw kennis over te dragen zodat zij daar jaren wat aan hebben.
Tamara, een goed weerzien met je ouders en heel veel genieten de aankomende drie weken. Je hebt het verdiend!! We zijn trots op je. Kus Carolien en natuurlijk weer een lik van Roos. -
06 Oktober 2005 - 15:21
Alie:
Hey Tamara!
Wat beleven we toch een hoop...!
Wat een geweldige trekking heb je gemaakt. Super hoor. Wat geweldig dat je ouders ook komen! Geniet ervan,
Liefs vanuit Ghana... -
06 Oktober 2005 - 16:21
Rosa:
Hi lieve Ta, leuk dat je ouders komen! Ik heb nog geen geld gestord...egoistisch He? Ik zal maar gewoon eerlijk zeggen dat ik zo druk met m'n eigen sores ben en dat ik nauwelijks achter internet zit en er dus niet aan gedacht heb...ik ga je plannen aandachtig lezen en wens je er heel veel succes mee en geniet vooral nog even van je laatste tijd daar!! Kus Rosa -
31 Oktober 2005 - 08:26
Emanuel:
Heej Tamara!
Wat leuk om deze berichten te lezen vanuit Nepal! Ik merk dat je erg betrokken bent met wat je doet daar en dat is erg leuk om te horen. Jouw plan is overigens een PUIK PLAN als je het mij vraagt! Ik stuur je nog een mailtje en verders veel succes in je avontuur! ;) kuZ